5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT غذاهای بیماران EXPLAINED

5 Simple Statements About غذاهای بیماران Explained

5 Simple Statements About غذاهای بیماران Explained

Blog Article

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت این بیماران غذا‌ها یا مواد غذایی مانند شیر، چای و عسل، فرنی، عدسی، انواع سوپ ها، شله زرد، ژله، شیر برنج رقیق و... مناسب است.

متخصصین تغذیه باید بیمار را در نگهداری غذاهایی که خوردن آنها راحت تر است مثل میوه کنسرو شده، ماست، پودینگ و یا مکمل های تغذیه ای موجود تشویق کنند، زیرا این غذاها در تمام مواقع در دسترس هستند؛ بخصوص در روزهایی که بیماران با پزشکان خود قرار ملاقات داشته و یا زمانی که برای مدت طولانی از خانه بیرون هستند.

می‌توانید از عسل، میوه‌های تازه، شکلات و سایر تزیین‌های خلاقانه برای این دسر‌های خود استفاده کنید.

- هفته‌ای ۲ تا ۳ بار ماهی در برنامه غذایی به خصوص برای بیماران

متخصصان تغذیه و رژیم درمانی، به بررسی نیاز‌های تغذیه‌ای بیماران کرونایی پرداخته اند. طبق داده‌های این متخصصان، فرد مبتلا به کرونا دچار بی اشتهایی و از دست دادن توانایی تشخیص بو و مزه سبب می‌شود و همین موضوع باعث می‌شود، بیمار غذای کمتری مصرف کند؛ بنابراین فرد بیمار باید انرژی بیشتری دریافت کند که به همین دلیل به منابع پروتئینی بیشتری نیاز دارد.

- مصرف ترکیبات گریپ فروت یا سیر در بیماران کرونا ویروس که تحت درمان با دارو‌های آنتی ویرال هستند، ممنوع است و اثر درمان را کاهش می‌دهد.

مطلب قبلعوارض پرتودرمانی یا رادیوتراپی برای بیمار چیست؟

- استفاده از غذا‌های گرم حداقل دو الی سه بار در هفته در وعده صبحانه توصیه می‌شود.

نیازهای غذایی افراد مبتلا به سرطان از فردی به فرد دیگر متفاوت است. تیم مراقبت پزشکی می‌تواند به بیمار کمک کند تا اهداف تغذیه خود را شناسایی نموده و درمورد آن‌ها برنامه‌ریزی کند. تغذیه در طول شیمی درمانی می‌تواند به بیمار کمک کند که:

رژیم اوتیسم و چاقی – غذاهای مضر برای اوتیسم را بشناسید!

به عنوان مثال، در کشورهای آمریکایی این دسر‌ها معمولاً داغ و پفکی هستند و با عسل و کره خوراک می‌شوند. در کشورهای آسیایی، این دسر‌ها ممکن است با موادی مانند نان موز یا کره‌مایع تهیه شوند و با سس‌های میوه‌ای معطر شوند.

از همین رو پزشکان معتقدند که بیماران کرونایی برای تامین انرژی خود باید تعداد وعده‌های غذایی خود را افزایش دهند و به عبارت دیگر انرژی مورد نیاز بدن خود را با کاهش حجم و میزان هر غذا، اما به تناوب تامین کنند.

غذا نقش بسیار مهمی در درمان و پیشگیری از طرز تهیه انواع غذای بیماران بیماری‌ها دارد. تغذیه صحیح می‌تواند نه تنها به پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها کمک کند، بلکه در بهبود شرایط بیماران نیز تاثیرگذار باشد. این اهمیت در چند جنبه اصلی خلاصه می‌شود:

Report this page